Multi-Mam komprese za bolne bradavice dojilja 12 kom.

Multi-Mam komprese pružaju olakšanje za bolne bradavice tijekom razdoblja dojenja. Imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i sprječavaju infekciju.

Multi-Mam komprese - za intenzivno liječenje bradavica
  • Izravan umirujući učinak na bolne bradavice.
  • Neutralizira štetne mikroorganizme. Sprječava infekciju (mastitis)
  • Optimizira stanje područja oko bradavica

Gel je prirodan, u slučaju gutanja bezopasan. Ne sadrži konzervanse! Podržava prirodni proces zacjeljivanja. Sadrži 12 kompresa.

Više detalja

16,50 €

J.M. 1 kom. = 1,38 €

Više informacija

Primjena: Multi-Mam komprese posebno su razvijene za intenzivno liječenje bradavica dojilja. Proizvod se temelji na patentiranom 2QR-kompleksu, koji je jedinstven po svojoj sposobnosti blokiranja štetnih bakterija na siguran i prirodan način. Multi-Mam komprese imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i sprječavaju infekciju. Svaka kompresa je natopljena bioaktivnim gelom. Ovaj gel temelji se na prirodnim biljnim sastojcima koji su potpuno bezopasni i može se sigurno progutati. Nije potrebno ukloniti gel prije dojenja. Gel ostavlja ugodno sladak okus za dojenče. Multi-Mam kompresa oblikuje mekan i udoban „jastučić“ na bradavici te stvara optimalno stanje za prirodno zacjeljivanje. Tanka plastična obloga također sprječava mrlje na grudnjaku. Multi-Mam je zbog toga idealan za liječenje problema s bradavicama uzrokovanih dojenjem.

Način uporabe: Operite ruke i bradavice mlakom vodom. Nježno obrišite. Otvorite vrećicu, razmotajte kompresu i stranu natopljenu gelom stavite na bolnu bradavicu. Ostavite kompresu na bradavici koliko god je potrebno, ali najmanje 10 minuta, po mogućnosti 30 minuta te najdulje 1 sat. Kompresa je namijenjena isključivo za jednokratnu uporabu. Nakon uporabe kompresu je iz higijenskih razloga potrebno baciti. Bilo koji višak gela nije potrebno ukloniti prije dojenja jer je sastav siguran za dojenče. Primjenjuje se barem dva puta dnevno za intenzivno liječenje sve dok se tegobe ne ublaže. Multi-Mam komprese ne smiju se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. U slučaju dugotrajnih ili ponovnih tegoba, obratite se svom liječniku.

Alergije: Alergije na sastojke Multi-Mam kompresa vrlo su rijetke. Ako ste u nedoumici, nanesite malu količinu gela na unutarnju stranu ruke. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primjenjujete Multi-Mam komprese.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: