EleBaby kapsule za trudnice, 30 kom.

ELEBABY smo razvili za vaše potrebe u drugom i trećem tromjesečju trudnoće!

ELEBABY tijelu osigurava esencijalne mikronutrijente koji su potrebni tijekom trudnoće. Vitamini i minerali u proizvodu ELEBABY imaju važnu ulogu tijekom trudnoće:

RAZVOJ PLODA - Sadrži DHK koja potiče razvoj očiju i mozga vašeg djeteta.
RAST TKIVA I STANIČNA DIFERENCIJACIJA - Folna kiselina doprinosi razvoju majčinog tkiva tijekom trudnoće i ima ulogu u dijeljenju stanica. Željezo i vitamini B6 i B12 imaju ulogu u stvaranju eritrocita.
IMUNOLOŠKI SUSTAV - Vitamini A, B6, B12, C, D i folna kiselina te bakar, željezo i selen imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava.
ZDRAVLJE KOSTIJU - Vitamin C ima ulogu u stvaranju kolagena, što je važno za zdrave kosti. Vitamin D pomaže u očuvanju zdravlja i snage kostiju.

Više detalja

149,70 kn

Više informacija

ELEBABY je posebna formula koja ukupno sadrži 18 vitamina i minerala te 200 mg omega-3 masne kiseline DHK (dokozaheksaenska kiselina). Osim toga ELEBABY sadrži i poseban oblik folne kiseline (Metafolin®)* za koji je karakteristična bolja biološka upotrebljivost/bioraspoloživost i posljedično optimalan utjecaj na razvoj majčinog tkiva tijekom trudnoće.

Doziranje:
Jedna kapsula dnevno, zajedno s hranom. Preporučujemo da ELEBABY™ uzimate od 13. tjedna trudnoće do kraja trudnoće. Preporučene dnevne količine odnosno doza ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani.

MEG-3® omega-3: visokokvalitetna i pročišćena DHK - U dodatku prehrani ELEBABY™ kao izvor DHK upotrijebili smo riblje ulje MEG-3®. Ulje je proizvedeno u skladu s najvišim standardima kvalitete i pročišćenosti u pogonu u kojem se primjenjuje sustav dobre proizvođačke prakse.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: