Novalac Prenatal kapsule 30 kom.

Novalac prenatalne kapsule proizvod su najnovije generacije koji je primjeren za žene u vrijeme planiranja trudnoće te trudnice i dojilje.

Novalac prenatalne kapsule u jednoj kapsuli udružuju aktivni oblik folne kiseline Quatrefolic®, visokoapsorbirajuće željezo HA-Fe i omega-3 dugolančane masne kiseline DHA.

Preporučuje se započeti s uzimanjem Novalac prenatalnih kapsula već u fazi planiranja trudnoće (barem 3 mjeseca prije začeća) te nastaviti tijekom čitave trudnoće i sve do kraja dojenja.

Više detalja

129,20 kn (17,15 €)

J.M. 1 kom. = 4,31 kn (0,57 €)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Preporučena dnevna doza je 1 kapsula na dan za vrijeme obroka. Kapsulu progutajte cijelu, s čašom vode.

Novalac prenatalne kapsule
proizvod su najnovije generacije kojim žene u reproduktivnoj dobi nadoknađuju povećane potrebe za nutrijentima. Posebno su zasnovane i razvijene u suradnji sa stručnjacima i aktualnim svjetskim zdravstvenim smjernicama i prehrambenim preporukama.

Trudnoća je jedno od najzahtjevnijih razdoblja kod žena. Zbog rasta i razvoja novoga bića potrebe za nekim nutrijentima povećavaju se čak za 50–100 %, stanice se brže dijele i organi se razvijaju, stoga je pravilna opskrba hranjivim tvarima vrlo važna. Stručnjaci savjetuju uravnoteženu i raznoliku prehranu te dodatak barem najvažnijih nutrijenata: folne kiseline, željeza i omega-3 masne kiseline.
Sadrže i druge ključne hranjive tvari koje su ženi potrebne u vrijeme planiranja trudnoće te tijekom trudnoće i dojenja.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: