Novalac Prenatal kapsule, 30 kom.

Novalac prenatalne kapsule proizvod su najnovije generacije koji je primjeren za žene u vrijeme planiranja trudnoće te trudnice i dojilje.

Novalac prenatalne kapsule u jednoj kapsuli udružuju aktivni oblik folne kiseline Quatrefolic®, visokoapsorbirajuće željezo HA-Fe i omega-3 dugolančane masne kiseline DHA.

Preporučuje se započeti s uzimanjem Novalac prenatalnih kapsula već u fazi planiranja trudnoće (barem 3 mjeseca prije začeća) te nastaviti tijekom čitave trudnoće i sve do kraja dojenja.

Preporučena dnevna doza je 1 kapsula na dan za vrijeme obroka. Kapsulu progutajte cijelu, s čašom vode.

Više detalja


118,80 kn

Više informacija

Novalac prenatalne kapsule proizvod su najnovije generacije kojim žene u reproduktivnoj dobi nadoknađuju povećane potrebe za nutrijentima. Posebno su zasnovane i razvijene u suradnji sa stručnjacima i aktualnim svjetskim zdravstvenim smjernicama i prehrambenim preporukama.
Trudnoća je jedno od najzahtjevnijih razdoblja kod žena. Zbog rasta i razvoja novoga bića potrebe za nekim nutrijentima povećavaju se čak za 50–100 %, stanice se brže dijele i organi se razvijaju, stoga je pravilna opskrba hranjivim tvarima vrlo važna. Stručnjaci savjetuju uravnoteženu i raznoliku prehranu te dodatak barem najvažnijih nutrijenata: folne kiseline, željeza i omega-3 masne kiseline.
Sadrže i druge ključne hranjive tvari koje su ženi potrebne u vrijeme planiranja trudnoće te tijekom trudnoće i dojenja.

Path: > > > > Novalac Prenatal kapsule, 30 kom.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: