FreeStyle Libre čitač za praćenje glukoze

Za praćenje mjerenja glukoze bez svakodnevnih uboda.

Sa svakim bezbolnim skeniranjem FreeStyle Libre čitač prikazuje podatak o trenutačno očitanoj glukozi, pregled kretanja glukoze u posljednjih 8 sati te strelicu koja pokazuje da li razina glukoze raste, pada ili se polako mijenja.

Također prikazuje niz izvješća koja Vam omogućuju lako tumačenje Vaših podataka te pomažu prilikom donošenja informiranijih odluka o upravljanju Vašom šećernom bolešću.

Više detalja

60,92 € (459,00 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Strelice na čitači Vam omogućuju lako uočiti poraste i padove glukoze kao i niske noćne razine te u kojem smjeru i kojom brzinom se te razine mijenjaju.

Mogućnost skeniranja onoliko puta koliko to želite, omogućuje  Vam  bolje  razumijevanje činjenica kako hrana, vježbanje i inzulin utječu na razine glukoze.

Uz to, možete postaviti i prilagodljive podsjetnike te upozorenja sa zvukom ili vibracijom te dodati vlastite bilješke koje će Vam pomoći u tumačenju Vaših podataka.

Čitač je malen i lagan* te ga možete jednostavno držati i stalno nositi sa sobom. Brzo skeniranje u jednoj sekundi, koje je moguće i preko odjeće*, možete provoditi onoliko puta koliko Vi to želite. Diskretno, bilo kada i bilo gdje.

* Dimenzije čitača: 95 mm x 60 mm x 16 mm ; težina 65 grama.


Bolje upravljajte šećernom bolešću:

Pristup jasnim informacijama koje Vam pomažu pri donošenju informiranijih odluka između posjeta liječniku, a uvijek u skladu s uputama liječničkog tima, može imati pozitivan utjecaj na ishode upravljanja Vašom šećernom bolešću.

LibreView je siguran sustav za kontrolu dijabetesa koji se temelji na oblaku te koji omogućuje zdravstvenim djelatnicima i pacijentima jasna i razumljiva izvješća kompatibilnih uređaja FreeStyle za praćenje glukoze. Pristupite mu ovdje.

* Za očitavanje podataka, čitač se mora nalaziti unutar 4 cm od senzora.


Način uporabe:

1. Aplicirajte senzor

FreeStyle Libre 2 senzor se aplicira na stražnju stranu nadlaktice pomoću jednostavnog aplikatora za jednokratnu uporabu. Kad se senzor aplicira, tanko, fleksibilno i sterilno vlakno se umeće ispod kože. Pričvršćeno je pomoću malene ljepljive podloge.


2. Skenirajte senzor

Da biste dobili očitanje glukoze, jednostavno i brzo, u jednoj sekundi, bezbolno skenirajte senzor čitačem. Ovo skeniranje Vam daje više podataka od praćenja i testiranja s test-trakama za mjerenje glukoze u krvi, bez potrebe za redovitim ubodima u jagodicu prsta*. 


3. Očitajte glukozu

Čitač može skenirati senzor i preko odjeće. Za preuzimanje podataka sa senzora, čitač se mora nalaziti unutar 4 cm od senzora.


Prikaz na zaslonu čitača s očitanjem glukoze sa senzora pojavit će se nakon što čitačem skenirate senzor. Podaci koji se prikazuju uključuju trenutačno očitanje glukoze, strelicu za prikaz trenda kretanja glukoze i grafički prikaz trenutačnog očitanja i pohranjenih očitanja glukoze. 


Ovi podaci pokazuju Vam promjene u razini glukoze kroz više dana temeljem kojih možete provjeriti koliko je dobro regulirana Vaša glikemija. Puna crna linija pokazuje srednju vrijednost Vaših očitanja glukoze, a sivo osjenčano područje predstavlja raspon vrijednosti (10 – 90 percentila) očitanih sa senzora.


Grafikon koji Vam pokazuje broj epizoda niske razine glukoze izmjerenih Vašim senzorom. Stanja niske vrijednosti glukoze bilježe se kada su očitanja glukoze duže od 15 minuta niža od 3,9 mmol/l.

 

Grafikon koji Vam pokazuje postotke vremena u kojem su očitanja sa senzora bila iznad, ispod ili unutar ciljnog raspona.

 
Video upute za korištenje FreeStyle Libre sustava pogledajte ovdje.

* Mjerenje glukoze iz krvi jagodice prsta potrebno je u situacijama brze promjene razine glukoze kad razine glukoze u međustaničnoj tekućini možda ne odražavaju točne razine glukoze u krvi ili u slučaju kad sustav ukazuje na hipoglikemiju ili prijeteću hipoglikemiju ili kada se simptomi ne podudaraju s očitanjima sustava.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: