Visiofocus toplomjer Mini 6u1 mod. 6700

Higijenski i jednostavan za korištenje, VisioFocus je nekontaktni toplomjer koji preporučuju liječnici i pedijatri: jedini termometar na svijetu koji projicira očitanje temperature, sustav projiciranja također pokazuje ispravnu udaljenost čitanja. Tih i ne dodiruje kožu i ne narušava djetetov san. Mjeri i projicira temperaturu predmeta, hrane, tekućina (1 do 55 °C) i kože, kao i temperature okoline.

Visiofocus mjeri tjelesnu temperaturu vašeg djeteta bez kontakta i projicira izmjerenu temperaturu na čelu: jednostavno otkriva tjelesnu temperaturu, a da nikada ne dolazi u dodir s kožom. Dovoljno je staviti toplomjer blizu čela, na udaljenosti koju će vam reći sam toplomjer, tako da će se temperatura očitati na čelu. Sustav projiciranja označava ispravnu udaljenost čitanja, što je neophodno za dobivanje preciznih mjerenja.

Iznimno precizan, može mjeriti temeraturu različitih predmeta: boce, bočice, kupke, hrane, temperaturu prostorije...

Više detalja

499,00 kn

Više informacija

Visiofocus je zapanjujući toplomjer koji omogućuje majkama da mjere temperaturu svoje bebe s udobnošću, sigurnošću, higijenom, ali i brzinom i preciznošću, a da ne probude dijete kada spava.

Visiofocus - Thermofocus evolution, prvi svjetski ne-kontaktni toplomjer koji je zaštitio više međunarodnih patenata - jedini je termometar na svijetu koji projicira čitanje temperature na čelu ili na površini objekata.
Path: > > > > Visiofocus toplomjer Mini 6u1 mod. 6700

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: