Clearblue EASY test za dokazivanje trudnoće

Kod Clearblue Easy testa za utvrđivanje trudnoće s vrhom koji mijenja boju, upijajući vrh postaje ružičast kako bi uzimanje uzorka bilo ispravno, a jasni rezultat plus (+) ili minus (-) pojavljuje se za samo 2 minute.

Pouzdanost veća od 99 % - Od dana vaše očekivane mjesečnice.

Testirajte se do 4 dana ranije - Toliko osjetljiv da se možete testirati do 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice.

Jednostavan za uporabu - Upijajući vrh mijenja boju iz bijele u ružičastu pokazujući time da je mokraća upijena, a jasne rezultate plus (+) ili minus (-) možete očitati nakon 2 minute.

Više detalja

31,50 kn

Više informacija

Clearblue preporučuje da se testirate od dana vaše očekivane mjesečnice. Međutim, hormon trudnoće rapidno raste u ranoj trudnoći i Clearblue možete upotrebljavati za testiranje do 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice. U kliničkom testiranju s uzorcima rane trudnoće, Clearblue je dao sljedeće rezultate: 53 % žena je imalo rezultat 'Trudnoća' 4 dana ranije, 74 % žena 3 dana ranije, 84 % žena 2 dana ranije, 87 % žena 1 dan ranije. Ako ste se testirali ranije i dobijete rezultat 'Nije trudnoća', moguće je da razina hormona trudnoće nije još dovoljno visoka da se otkrije. Trebate se ponovno testirati na dan vaše očekivane mjesečnice.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji