Clearblue EASY test za dokazivanje trudnoće

Kod Clearblue Easy testa za utvrđivanje trudnoće s vrhom koji mijenja boju, upijajući vrh postaje ružičast kako bi uzimanje uzorka bilo ispravno, a jasni rezultat plus (+) ili minus (-) pojavljuje se za samo 2 minute.

Pouzdanost veća od 99 % - Od dana vaše očekivane mjesečnice.

Testirajte se do 4 dana ranije - Toliko osjetljiv da se možete testirati do 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice.

Jednostavan za uporabu - Upijajući vrh mijenja boju iz bijele u ružičastu pokazujući time da je mokraća upijena, a jasne rezultate plus (+) ili minus (-) možete očitati nakon 2 minute.

Više detalja

31,50 kn

Više informacija

Clearblue preporučuje da se testirate od dana vaše očekivane mjesečnice. Međutim, hormon trudnoće rapidno raste u ranoj trudnoći i Clearblue možete upotrebljavati za testiranje do 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice. U kliničkom testiranju s uzorcima rane trudnoće, Clearblue je dao sljedeće rezultate: 53 % žena je imalo rezultat 'Trudnoća' 4 dana ranije, 74 % žena 3 dana ranije, 84 % žena 2 dana ranije, 87 % žena 1 dan ranije. Ako ste se testirali ranije i dobijete rezultat 'Nije trudnoća', moguće je da razina hormona trudnoće nije još dovoljno visoka da se otkrije. Trebate se ponovno testirati na dan vaše očekivane mjesečnice.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: