Clearblue Digital test za utvrđivanje trudnoće s pokazateljem tjedana

Test Clearblue Digital za utvrđivanje trudnoće s pokazateljem tjedana prvi je i jedini test koji je pouzdan kao i ultrazvuk u utvrđivanju trajanja trudnoće**. Njegov Smart Dual Sensor vam pokazuje ne samo jeste li trudni ‘+’ ili niste ‘-’ nego vam prikazuje i koliko vremena ste trudni.

Toliko pouzdan... Prikazuje vam i koliko tjedana ste trudni

To je poput 2 testa u 1 - on prvo, uz pouzdanost veću od 99 % od dana vaše očekivane mjesečnice, utvrđuje je li prisutan hormon trudnoće te, ako ste trudni, TAKOĐER prikazuje koliko je tjedana prošlo od začeća 1-2, 2-3 ili više od 3 tjedan (3+). Pouzdanost pokazatelja tjedana u određivanju kada ste zanijeli je 93%.

Više detalja

9,99 €

Više informacija

Možete se testirati 5 dana ranije

Toliko osjetljiv da se možete testirati do 5 dana prije vaše izostale mjesečnice *.

Besprijekorno jasni digitalni rezultati Rezultat „Trudnoća“ ‘+’ ili „Nije trudnoća“ ‘-’ prikazuje se na zaslonu u roku od 3 minute.

Ako je rezultat „Trudnoća“ ‘+’, test će također pokazati vrijeme koje proteklo od kada ste zanijeli (1-2, 2-3 ili 3+ tjedana). Besprijekorno jasni digitalni rezultati Rezultat „Trudnoća“ ‘+’ ili „Nije trudnoća“ ‘-’ prikazuje se na zaslonu u roku od 3 minute. Ako je rezultat „Trudnoća“ ‘+’, test će također pokazati vrijeme koje proteklo od kada ste zanijeli (1-2, 2-3 ili 3+ tjedana).


proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: