Immufen gel za pojačanu njegu kože nakon radioterapije

Immufen gel za kožu nakon radioterapije je medicinski proizvod u obliku gela koji se koristi za primjereno vlaženje i podmazivanje kože te stvara zaštitnu barijeru u blizini mjesta podvrgnutih zračenju. Stvaranjem prikladne okoline pospješuje prirodne regenerativne procese.

Immufen gel za pojačanu njegu kože nakon radioterapije sadrži tvari za ovlaživanje, kao što su glicerin, arginin i natrijev hijaluronat, kao i Omega Plus kompleks koji djeluje kao jaki lubrikant. Nadalje, sastojak proizvoda Syricalm štiti od prekomjernog gubitka vode i jača zaštitnu barijeru kože.

Više detalja

125.00 kn

Više informacija

Koža je elastičnija, vlažnija i manje podložna djelovanju vanjskih faktora, što pomaže u ublažavanju osjećaja napetosti i svrbeža. Zbog pravilne hidratacije kože održava se i odgovarajuća okolina, što pospješuje prirodne regenerativne procese.

Kako koristiti: Nanesite malu količinu gela na kožu. Blago razmažite. Koristite prema potrebi. Ako imate bilo kakva pitanja, obratite se liječniku. Ne koristite na otvorenim nezacijeljenim ranama i za ozljede s oštećenim dermisom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: