Vital plus active JAL tretman koncentriranim kapima 45ml

TRETMAN KONCENTRIRANIM KAPIMA NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE.

Pogodno za normalnu kožu, mješovitu ili dehidriranu.

HIJALURONSKA KISELINA je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u koži tkiva se postupno smanjuje, uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nagibi kože. Tako da je neophodno osigurati stalnu prehranu za kožu i potpomoći njezinu hidrataciju izvana.

Više detalja

149.00 kn

Više informacija

Istraživačke laboratorije VITALPLUS analizirajuči različite faze ovog degenerativnog procesa, stvorile su inovativni tretman u koncentriranim kapima na bazi HIJALURONSKE KISELINE I BILJNIH MATIČNIH STANICA koje imaju visok postotak zatezanja kože. Tretman kada se primjeni na lice, vrat i dekolte, vrača pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kože tkiva. HIJALURONSKA KISELINA je proizvedena kroz proces fermentacije i biotehnologije uz korištenje bakterija mliječne kiseline koji nisu genetski modifcirani na biljnom supstratu pšenice.

Filmogeno djelovanje koje vrši HIJALURONSKA KISELINA omogučuje dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do stanica spinoznog tkiva sa produženim djelovanjem od 6-8 sati. Osim toga, ovo izuzetno potentno hidratantno djelovanje takoder utječe na mehanička svojstva keratina u bazofilnim stanicama spinoznog i granuloznog sloja epidermisa, koji postaje fleksibilniji i elasticniji. Tretman na bazi HIJALURONSKE KISELINE u kombinaciji s AKTIVNIM BILJNIM MATIČNIM STANICAMA potiće prirodne biokemijske procese za oporavak tkiva, pospješujuci na taj nacin prirodnu proizvodnju kolagena, vračajuci tkivu elastičnost, čvrstoču i vidljivo smanjenje mikro-bora na koži.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: