Eucerin Hyaluron-Filler 3x Effect hidratantni booster

Iznimno lagani i osvježavajući hidratatantni booster za sve tipove kože. Iznimno lagani i osvježavajući gel. Za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu.

Hidratantni i osvježavajući gel koji koži trenutno pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda. Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.

Količina: 30 ml.

Više detalja

28,70 €

Više informacija

Način uporabe: Nanesite kao prvi korak u svakodnevnoj njezi ujutro i navečer nježnim masiranjem na dobro očišćenu kožu. Nemojte koristiti na području oko očiju.
  • Podarite svojoj koži dodatnu hidrataciju s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom.
  • Iznimno lagani i osvježavajući gel pruža trenutnu hidrataciju i povećava razinu vlage u koži do 24 sata. Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože.
  • Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster klinički i dermatološki dokazano pruža izvrsne rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika složilo da "povećava razinu vlage", kožu "trenutno hidratizira" i čini je "vidljivo zategnutijom".

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: