Naftalan krema s ureom 100ml

Kombinacija uree i naftalanskog ulja blagotvorno djeluje protiv problema kože, smiruje ju, potiče njezinu regeneraciju te čuva obrambeni mehanizam kože.

Naftalan hidratantna krema sadrži ureu i naftalansko ulje, a ti sastojci namijenjeni su za suhu, popucalu i napetu kožu.

Bogata je mineralima naftalanskog ulja koje je blagotvorno protiv problema kože, smiruje nadraženu kožu, potiče njezinu regeneraciju i čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije. Krema je obogaćena ureom koja koži vraća prirodnu ravnotežu hidratacije, učvršćuje, omekšava i njeguje kožu te ju štiti od isušivanja i prijevremenog starenja.

Ova jedinstvena kombinacija sastojaka doprinosi održavanju glatke i mekane kože.

Više detalja

12,00 €

J.M. 1 l = 132,59 €

Više informacija

Naftalan krema s ureom predviđena je za vanjsku njegu kože i koristi se prema potrebi više puta dnevno na način da se na željeni dio tijela krema nanosi u tankom sloju te se dobro umasira.

Temeljito umasiravanje kreme u kožu osigurava da naftalan i urea bolje i dublje prodru u pore kože te da kvalitetnije odreagira, odnosno da smire nadraženu kožu, da je zaštiti od suhoće, pucanja i napetosti te da uspostave ravontežu vlažnosti kože.

Odrasle osobe Naftalan kremu s ureom mogu koristiti svakodnevno, bez nekih posebnih ograničenja.

Ne preporučuje se korištenje trudnicama, dojiljama i djeci do 3. godine života. Kod djece od 3 – 12 godina preporučuje se korištenje do dva puta dnevno. Naftalan krema s ureom ne sadrži parabene, SLS, umjetna bojila i mirise.

Pakiranje: 100 ml.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: