Immortelle regenerativno ulje s dodatkom esencije smilja 30ml

Kombinacija je raznih biljnih i eteričnih ulja. Arganovo ulje sastavni je dio posebnih rituala ljepote Marokanki koje su iznimno cijenile prirodno iako im je bila dostupna i suvremena francuska preparativna kozmetika.

Zlato inka koristilo se za njegu i omekšavanje kože unatrag stotina godina, a o besmrtnom smilju ne treba puno ni govoriti. Njegova cijenjenost i potražnja na tržištu priča su za sebe.

Eterično ulje sjemenki mrkve dragocjeno je zbog raznovrsnog djelovanja, a prikladno je za tretiranje svih stanja kože, uključujući i osjetljivu.

Upija se iznimno brzo. Regenerativno ulje kombinacija je pomno odabranih ulja vrhunske kvalitete koja svojim sastavom podupiru sposobnost obnavljanja kože, istovremeno je hraneći i štiteći.

Više detalja

26,54 €

Više informacija

Svi sastojci ovog proizvoda prirodnog su porijekla. Eterično ulje mrkve specifičnog je i intenzivnog mirisa! Kako bi se ulje što lakše upilo možete ga nanijeti na vlažnu kožu lica, istisnuti malu količinu na dlan, zatim kapalicom dodati par kapi seruma s hijaluronom iz linije Immortelle.

Napomene:
Izbjegavati područje oko očiju.

Sastav: Biljna ulja (argan, makadamija…), eterična ulja (smilje, mrkva…).

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: