Eucerin Urea Repair Plus losion za tijelo sa 10% ureje i ceramidima 250ml

Intenzivna njega i olakšanje za suhu, hrapavu i zategnutu kožu. Ovaj bogati, no istovremeno i lako upijajući losion za tijelo ima trostruko djelovanje i duboko hidratizira i umiruje napuklu, perutavu, izrazito suhu kožu sklonu svrbežu.

Imate suhu kožu uzrokovanu dijabetesom: Urea Repair Plus losion za tijelo sa 10% ureje i ceramidima posebno je namijenjen olakšavanju simptoma suhe kože nastale zbog dijabetesa.

Imate izrazito suhu, perutavu kožu koja ponekad svrbi: Urea Repair Plus losion za tijelo sa 10% ureje i ceramidima posebno je namijenjen ublažavanju tih simptoma.

Više detalja

27,05 €

Više informacija

Vaša koža nije zacrvenjena, bolna ili natečena: Urea Repair Plus losion za tijelo sa 10% ureje i ceramidima namijenjen je izrazito suhoj koži bez simptoma upale.

Djelotvornost i podnošljivost na koži Complete Repair losiona s 10% ureje procijenjene su kod osoba s vrlo suhom kožom.

Štoviše, učinak Eucerin Complete Repair losiona s 10% ureje na poboljšanje hidratiziranosti kože, funkcije barijere kože i dugotrajan efekt hidratacije nakon prestanka korištenja procijenjen je kod 154 žene s vrlo suhom kožom, od kojih je većina u dobi između 50 i 80 godina.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: