Dexeryl krema za suhu kožu 250g

Zaštitna krema pri liječenju znakova i simptoma suhoće kože (xerosis) posebice kod raznih kožnih bolesti (poput atopijskog dermatitisa, ihtioze...).

Dexeryl krema je formulirana za liječenje znakova i simptoma suhoće kože (xerosis).

Filmogeni učinak bijelog mekog parafina i tekućeg parafina koji fizički inhibira isparavanje i tako sprječava dehidraciju (gubitak vode), djeluje kao zapreka protiv vanjske povrede.

Dodatno, hidrirajuće djelovanje glicerola pomaže u održavanju ravnoteže vlage u koži. Zbog svoje formulacije Dexeryl® krema također smanjuje i pomaže u sprječavanju iritacije.

Više detalja

12,30 €

J.M. 1 kg = 49,20 €

Više informacija

Kako koristiti DEXERYL kremu: Krema je samo za vanjsku uporabu. Jednom ili dvaput dnevno nanesite tanki sloj kreme na površinu kože koju želite tretirati, ili češće po potrebi, ali nikad ne više od 6 puta dnevno. Uvijek nakon uporabe čvrsto zatvorite tubu.

Osobe koje su alergične na bilo koji sastojak, a posebice na parabene (propil parahidroksi benzoat - E216), ne smiju je koristiti. Obzirom na nedostatak relevantnih podataka smatra se da je bolje ne koristiti kremu zajedno s drugim proizvodima koji se stavljaju na kožu. Ako niste sigurni, pitajte zdravstvenog radnika za savjet.

Upozorenja i posebne upute za uporabu: Nemojte stavljati na rane, nemojte progutati, nemojte stavljati u oči, držite izvan dosega djece.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: