Novo PiLeJe Phytobiane Rodiola pomaže kod stresa 30 tableta

PiLeJe Phytobiane Rodiola pomaže kod stresa 30 tableta

Rodiola pomaže organizmu prilagoditi se na emocionalan stres. Phytobiane Rhodiole je dizajniran za ljude koji se žele prilagoditi emocionalnom stresu, zahvaljujući svom sastavu koji se temelji na organskoj rodioli.

PiLeJe Laboratorij primjenjuje specifičan postupak ekstrakcije za svaku biljku kako bi se dobio kompleks visoke čistoće ekstrakta biljke.

Tablete s produljenim djelovanjem. Sadržaj: 30 tableta.

Više detalja

24,10 €

J.M. 1 kom. = 0,80 €

Više informacija

Što je rodiola?

Rodiola je višegodišnja biljka, što znači da živi više od 2 godine. Nazivaju je još i “ružinom kamenjarkom” ili “ružičasti žednjak” zbog suptilnog mirisa ruže koji ispušta njezino svježe odrezano korijenje. Raste do 4000 m nadmorske visine i uglavnom cvjeta u proljeće ili ljeto. Tisućljećima se koristi u raznim pripravcima u Kini.


Koje su prednosti rodiole?

Mnoge životne situacije mogu izazvati emocionalni stres i oslabiti stanje uma. Rodiola pomaže tijelu da se prilagodi emocionalnom stresu i poboljšava stanje uma.


Odakle dolazi rodiola prisutna u Phytobianeu?

Odabrali smo rhodiolu certificiranu organsku poljoprivredu i uzgojenu u Kini u regiji Guangzhou.

Korijen rodiole bere se nakon najmanje 4 godine kako bi bio dovoljno bogat aktivnim tvarima. Naš ekstrakt rodiole potom se proizvodi u Francuskoj. Na svaku biljku primjenjujemo specifičan proces ekstrakcije kako bismo ekstrahirali PiLeJe Phyto-Signature Complex (CPSP), jamstvo njezine biološke aktivnosti.

Sadržaj u dvije tablete:                                                                     

Ekstrakt rodiole CPSP-01                                          308 mg

-od čega salidrozidi                                                     2,4 mg

-od čega rozavin                                                          2,7 mg


Način primjene

1 do 2 tablete popiti s velikom čašom vode.

Napomene:Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.Čuvati od dohvata male djece.Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja:Nije dopuštena kao monopripravak.Ne preporučuje se uzimanje duže od dva tjedna u kontinuitetu.Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Uvjeti čuvanja:Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi,zaštićeno od svjetlosti.

proizvodi u istoj kategoriji