Amantilla Relax kapi pomažu kod nesanice, stresa i tjeskobe

Amantilla Relax je ekstrakt dobiven iz korijena biljke Valeriana officinalis poznate kao valerijana. U proizvodnji je korišten zaštićeni proces ekstrakcije i intenziviranja koji ovaj proizvod čini daleko djelotvornijim od svih ostalih dostupnih proizvoda na bazi valerijane.

Primarne namjene proizvoda Amantilla Relax:

  • smanjuje uzrok tjeskoba
  • značajno ublažava stres, nemir i napetost
  • omogućuje dubok i kvalitetan san
GABA (gama-aminobutirična kiselina) koju se ponekad naziva prirodnim tjelesnim sredstvom za smirenje, jedna je od aminokiselina koje se proizvode u mozgu. Amantilla sadrži upravo tu potpuno prirodnu aminokiselinu (GABA-u) putem koje se i ostvaruje sedativni učinak i povećava smirenje. Osim toga, dodatni mehanizam kojim Amantilla izaziva smirenje je povećanje količine GABA-e dostupne u sinaptičkoj pukotini.

Više detalja

19,90 € (149,94 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Biljka valerijana u Amantilli se koristi kao lijek već najmanje 2000 godina. Uvrštena je u mnoga izdanja Američke farmakopeje (United States Dispensatory) (Merck) od 1849.g., a u kojoj se navodi učinak ove biljke na živčani sustav. Ova biljka ublažava stres, s njom nestaje tjeskoba, te je vrlo djelotvorna tableta za spavanje, učinkovita je po pitanju nesanice.

Način primjene za ublažiti stres i nemir: za tretiranje tjeskobe i stresa u čašu dodati 5-15 kapi i doliti 120 ml vode. Pričekati jednu minutu prije pijenja. Može se uzimati nekoliko puta po potrebi, po uputi liječnika.

Za ublažiti uzrok nesanica u čašu dodati potreban broj kapi i doliti 120 ml vode. Pričekati jednu minutu prije pijenja. Za lakšu nesanicu 15 min prije odlaska na počinak 15 kapi. Kad je nesanica učestala 30 min prije odlaska na počinak – 15 kapi + 15 min prije odlaska na počinak još 15 kapi.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj prehrani.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: