Melatonin Retard tablete za miran i neisprekidan san

Melatonin Retard pomaže skratiti vrijeme potrebno za utonuće u san, ali i učinkovito održati trajnost i kvalitetu sna. Pomaže kod problema s nesanicom, problema s usnivanjem, prerano buđenje i buđenje tijekom noći, jet lag.

Klinički potvrđena, kronobiološka formula s dvofaznim otpuštanjem osobito je prikladna za osobe koje imaju poteškoća sa spavanjem i održavanjem sna te koje se, nakon što padnu u san, često bude.

Za koga? Melatonin Retard uspješno regulira cirkadijalni ritam spavanja i budnosti te učinkovito pomaže tijelu u prilagodbi na promjene ritma spavanja zbog promjene vremenskih zona (jet lag) ili rada noću.

Ne uzrokuje navikavanje ni pospanost tijekom dana.

Više detalja

61.40 kn

Više informacija

Melatonin Retard je inovativna, patentirana, kronobiološka formulacija melatonina koja u tijelu oponaša prirodni ciklus lučenja i koncentracije endogenog melatonina u krvi. Za razliku od drugih tableta s produljenim otpuštanjem, Melatonin Retard tablete formulirane su u dva sloja: vanjski sloj tablete otpušta se brzo povećavajući početnu koncentraciju melatonina u krvi potrebnu za lakše usnivanje, dok se njezin unutarnji sloj oslobađa ravnomjerno tijekom 6 sati upravo poput endogenog melatonina, osiguravajući san bez buđenja. Upravo zato Melatonin Retard pomaže skratiti vrijeme potrebno za utonuće u san, ali i učinkovito održati trajnost i kvalitetu sna.

Način uzimanja: Jedna (1) mini tableta dnevno, 30 minuta prije spavanja. Preporučuje se uzeti tabletu s dosta vode.

Jedna (1) mini tableta sadrži Melatonin 1 mg.

Sadržaj: 30 mini tableta.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: