Tensilen kapsule za ublažavanje napetosti 20 kapsula

Tensilen sadrži kombinaciju amino-kiseline S-adenozil L-metionin(SAMe) i kompleksa vitamina B. Razinu serotonina, tzv. “hormona sreće” moguće je jednostavno i prirodno povećati redovnom primjenom Tensilena, koji sadrži S-adenozil-metionin (SAMe) i kompleks B vitamina.

  • Vraća energiju i samopouzdanje
  • Smanjuje simptome stresa
  • Poboljšava koncentraciju
  • Poboljšava pažnju
  • Potpuno prirodan proizvod
Tensilen sadrži ’’SAMe’’ amino-kiselinu koja se prirodno nalazi u ljudskom organizmu. Koristi se i prepisuje u Europi preko 30 godina. Potpuno je prirodan i ne izaziva ovisnost.

Više detalja

96.90 kn

Više informacija

S-adenozil-metionin, jedan od sastojaka u Tensilenu, pomaže funkciju mozga te djeluje protiv lošeg raspoloženja i pada koncentracije čime doprinosi mentalnom zdravlju.

Stres, napetost i iscrpljenost samo se neke od svakodnevnih pojava koje se negativno odražavaju na zdravlje čovjeka i njegov društveni život.

S-adenozil-metionin je aminokiselina koju naš organizam prirodno stvara, ali često u nedovoljnim količinama.

Brojni su vitamini čije međudjelovanje pozitivno utječe na mentalno zdravlje. Ne mogu se promatrati izdvojeni. Vitamini B skupine su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu. Neophodni su za proces stvaranja energije, kod pojačanog umora i povećanih tjelesnih i mentalnih napora.

Tensilen je dodatak prehrani, koji sadrži sve potrebne vitamine provjerene učinkovitosti te predstavlja snažnu pomoć u svakodnevnim izazovima koje pred čovjeka stavlja moderno društvo.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: