Vichy Normaderm Anti-age krema 50ml

Za žene nakon 30. godine koje se bore s kožnim nepravilnostima i suočavaju s prvim borama. Prva Vichy njega protiv nepravilnosti i bora, čak i za osjetljivu kožu.

Nakon 30. godine: kod masne kože i/ili s nepravilnostima može se pojaviti dvostruki problem. Nepravilnosti, masni sjaj, crvenilo i proširene pore još su uvijek prisutni, a već se javljaju i prve bore. Potrebno je, dakle, koristiti posebnu njegu za istovremeno tretiranje nepravilnosti i bora.
Otkrijte moć LHA na Vašoj koži i pilirajuće dermatološke aktivne sastojke u kombinaciji s vitaminom C djelovanja protiv starenja koji će Vam zajamčiti dvostruku učinkovitost. Nepravilnosti su smanjene, bore ublažene, a Vaša je koža vidljivo zdravija.

Više detalja

162.40 kn

Više informacija

Nekomedogena, hipoalergena formula s termalnom vodom Vichy nježna je i prema osjetljivoj koži. Ispitano na osjetljivoj koži.

Teksture anti-age njega su prebogate i preguste za mješovitu do masnu kožu. Iz tog je razloga Vichy stvorio svježu, nemasnu, neljepljivu teksturu za hidratiziranu i preoblikovanu kožu iz dana u dan.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: