Vichy Neovadiol Magistral hranjivi balzam, 50ml

Za sve žene koje koje imaju zrelu kožu i žele se boriti protiv: pogoršanja gubitka gustoće, povećanja krhkosti i suhoće kože. San o idealnoj koži postaje stvarnost, čak i za zrelu kožu.

Ova je inovacija postala moguća zahvaljujući jedinstvenom spoju aktivnih sastojaka: Proteic Gf koji potiče čimbenike rasta, proteine neophodne za strukturalnu obnovu kože, i Pro-Xylane koji ojačava potporna tkiva, spremnike čimbenika rasta.
Kako bi udovoljili potrebama zrele kože , Laboratoriji Vichy su objedinili aktivne sastojke za obnovu tkiva i novu generaciju vitalnih obnavljajućih ulja. Osim što su hranjiva, ova ulja doprinose i rekonstrukciji kože zahvaljujući iznimno bogatom sastavu omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama. Odabrana su zbog svojih njegujućih svojstava: smiruju, obnavljaju, revitaliziraju i štite kožu te joj vraćaju vitalnost.

Više detalja

249.90 kn

Više informacija

Hipoalergena formula je ispitana pod dermatološkim nadzorom i obogaćena je termalnom vodom Vichy koja umiruje i jača kožu.Bez parabena.

Ugodna aktivna teksture koja popunjava kožu i daje podjednak osjećaj udobnosti, zaštićenosti i umirenosti. Bogati balzam s visokom koncentracijom prirodnih ulja, a na koži ne ostavlja tragove ni masni sjaj.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: