Novo Yasenka Skin Shine prah za zdrav i sjajan izgled kože

Yasenka skinage SKIN SHINE prah za zdrav i sjajan izgled kože

Yasenka Skin Shine sadrži kombinaciju visokih koncentracija endogenih i egzogenih antioksidansa.

Štiti stanice kože od oksidativnog stresa, povećava njihovu otpornost na štetne utjecaje UV zračenja, duhanskog dima i ostalih čimbenika kojima su svakodnevno izložene te osigurava zdrav i sjajan izgled kože.

Više detalja

199,00 kn

Više informacija

  • Glutation veže slobodne radikale koji svakodnevno nastaju u organizmu, inaktivira ih i zaustavlja stanični stres. Potiče sintezu energije u mitohondrijima. Sprječava fotostarenje. Osigurava čist ten i koži vraća energičnst.
  • L-cistein pospješuje apsorpciju glutationa i podiže koncentraciju u plazmi. Kao sastavni dio L-glutationa predstavlja i rezervu za ovu bjelančevinu, zbog čega je važno da je u tijelu prisutan u dovoljnoj količini. Potreban je za stvaranje spojeva i nastanak drugih aminokiselina.
  • Vitamin c Sinergistički djeluje s glutationom i pospješuje antioksidativni učinak. Djeluje kao egzogeni antioksidans te smanjuje oksidativni stres u stanici. Doprinosi sintezi kolagena i poboljšava izgled kože.

UPUTE ZA UPOTREBU: Preporučena doza je jedna vrećica dnevno otopljena u čaši vode ili soka.


SASTOJCI:
Dekstroza; L-glutation (reducirani); L-cistein hidroklorid; L-askorbinska kiselina; aroma: naranče; sladilo: steviol glikozidi.


NETO KOLIČINA:
100 g (10 vrećica x 10 g)

SADRžI U PREPORUčENOJ DOZI

50 ml% *PU
L-Glutation1000 mg-
L Cistein1000 mg-
Vitamin C500 mg625

proizvodi u istoj kategoriji