Olival Peptidni serum P protiv bora 30ml

Peptidni serum namijenjen je koži na kojoj su vidljive bore, postiže odlične rezultate ako se redovno koristi (2 puta dnevno) čak i kod starijih osoba sa trajnim borama vidljive su promjene na koži.

  • Sprečava nastajanje bora
  • Smanjuje vidljivost i dubinu bora od 30-100%
  • Za bolju elastičnost kože
  • Pojačava obnovu kože
  • Potiče proizvodnju kolagena
Može se koristiti i u kombinaciji s kremama za sunčanje kao podloga.

Uporaba: serum se nanosi na očišćenu kožu dva puta dnevno.

Više detalja

178,00 kn

Više informacija

Prvi znakovi starenja kože: smanjenje gustoće kolagenih vlakana, izravnavanje bazalne membrane, koža gubi elastičnost. Hijaluronski gel – hidrofilna tvar koja veže vodu, hidratizira kožu i pojačava učinak aktivnih tvari, prirodni je sastojak kože.

Aktivna tvar lakše prodire dublje u kožu gdje dolazi do povećanja gustoće kolagenih vlakana (sistem žbuke). Aloe vera u hijaluronu djeluje na površinu kože regenerirajuće, a time i hidrofilnije. Serumi ne sadrže masnu fazu i moraju se koristiti kao podloga.

Sadrži nekoliko kombinacija peptida. Repliciraju stanice kolagena u koži te na taj način pojačavaju obnovu kože i bolju elastičnost. Mehanizam djelovanja oslanja se na sličnost molekule kolagena s molekulom peptida koja nastoji nadomjestiti sve manju količinu kolagena u koži i potaknuti repliciranje prirodnog kolagena.

Upotreba peptida u dermatološkim ordinacijama kada se iglom apliciraju u međustanični prostor. Studija rađena s Matrixylom 3000 i Matrixylom synthe’6™ pokazala je dobar učinak na ublažavanje volumena i dubine bore u odnosu na placebo efekt. Nakon 2 mjeseca kontinuirane upotrebe dubina bora smanjena je od 30-100%.

Path: > > > > Olival Peptidni serum P protiv bora 30ml

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: