Olival Vitaminski R2 serum protiv prvih bora 30ml

Vitaminski R2 serum za prve bore, problematičnu kožu koja može biti mješovitog tipa sklona aknama.

Dobro ga je koristiti u kombinaciji s C serumom, koji bi bio za dan, a R2 serum za noć.

Zadržava vlagu u dubljim slojevima kože. Smanjuje dubinu bora. Aktivira molekulu dugovječnosti, potiče proizvodnju kolagena.

Nakon sunčanja, umiruje crvenilo kože. Kod tipova kože sklone upalama i aknama. Štiti kožu od oštećenja stanica UV zrakama i nakon sunčanja (ali ne na direktno sunce). Koristi se navečer kao podloga noćnoj kremi.

Više detalja

178,00 kn

Više informacija

Prvi znakovi starenja kože: smanjenje gustoće kolagenih vlakana, izravnavanje bazalne membrane, koža gubi elastičnost. Hijaluronski gel – hidrofilna tvar koja veže vodu, hidratizira kožu i pojačava učinak aktivnih tvari, prirodni je sastojak kože.

Aktivna tvar lakše prodire dublje u kožu gdje dolazi do povećanja gustoće kolagenih vlakana (sistem žbuke). Aloe vera u hijaluronu djeluje na površinu kože regenerirajuće, a time i hidrofilnije. Serumi ne sadrže masnu fazu i moraju se koristiti kao podloga.

Retinol (vitamin A) i Resveratrol dispergirane u hijaluronskom gelu.
Retinol: dokazano ubrzava obnovu stanica i elastičnost kože.
Resveratrol: aktivna tvar po prvi puta izolirana u crnom vinu.

Bioraspoloživost nakon oralnog uzimanja izuzetno je slaba. Znanstveni radovi, objektivne kliničke studije potvrđuju topikalno djelovanje. U dermatologiji se koristi kao protuupalna i antimikrobna (akne) tvar.
Anti-age učinak: zadržava vlagu u dubljim slojevima kože i aktivira sirtuine – proteinske molekule dugovječnost.

Path: > > > > Olival Vitaminski R2 serum protiv prvih bora 30ml

proizvodi u istoj kategoriji