Olival Vitaminski C serum protiv prvih bora 30ml

Vitaminski serum C za mlađe osobama s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci (akne). Za osobe koje većinu vremena provode u zatvorenim prostorima ili dijelovima grada gdje je primjetno onečišćenje zraka.

Vitamin C 10%, MSM

  • Smanjuje vidljivost hiperpigmentacije
  • Smanjuje oksidativni stres kože
  • Ublažava prve bore
  • Za mladenački izgled kože
  • Učvršćuje tonus kožu i potiče proizvodnju kolagena
  • Koristi se kao podloga dnevnoj kremi

Više detalja

164,10 kn

Više informacija

Prvi znakovi starenja kože: smanjenje gustoće kolagenih vlakana, izravnavanje bazalne membrane, koža gubi elastičnost. Hijaluronski gel – hidrofilna tvar koja veže vodu, hidratizira kožu i pojačava učinak aktivnih tvari, prirodni je sastojak kože.

Aktivna tvar lakše prodire dublje u kožu gdje dolazi do povećanja gustoće kolagenih vlakana (sistem žbuke). Aloe vera u hijaluronu djeluje na površinu kože regenerirajuće, a time i hidrofilnije. Serumi ne sadrže masnu fazu i moraju se koristiti kao podloga.

Askorbinska kiselina (vitamin C) kao jedan od najsnažnijih antioksidansa. Provedena dermatološka testiranja dokazuju učinak C vitamina u smanjenju oksidativnog stresa kože, kod visokog zagađenja zraka koji uzrokuje ubrzano starenje kože i hiperpigmentaciju. U kombinaciji s hijaluronom učvršćuje tonus kože i potiče proizvodnju kolagenih vlakana. Umjesto čiste askorbinske kiseline koristili smo ester vitamina C (natrij askorbil fosfat). Ulaskom u tkivo kože, fosfataze (enzimi) odcjepljuju fosfatnu skupinu i oslobađaju vitamin C. Na taj način se produljuje njegova aktivnost u koži. PH seruma je oko 6 i ne izaziva peckanje. MSM je dodatak ovoj kombinaciji zbog boljeg učinka i sinergizma djelovanja, pojačava antioksidacijsko djelovanje C vitamina.

proizvodi u istoj kategoriji