NeoStrata Bionic Face Serum 30ml

Ovaj koncentrirani serum koji svakodnevnu uporabu sa 10% laktobionske kiseline pomaže u obnavljanju sjaja i poboljšava teksturu kože, dok pojačava prednosti drugih antiaging proizvoda u vašem režimu.

Polihidroksid Laktobionska kiselina smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Pruža intenzivnu hidrataciju i antioksidativna svojstva.

Zajedno s vitaminima A, C i E, Lactobionska kiselina također pokazuje intenzivnu hidrataciju i smanjenje pojave finih linija, veličine pora, labavosti i šarene hiperpigmentacije. Može se nanositi na ciljana područja kao što su oči ili oko usta, kao tretman za cijelo lice, koji se koristi sam ili slojevito pod drugim proizvodima. Bez mirisa. Termo-free. Idealno za naknadnu uporabu.

Više detalja

315,40 kn

Više informacija

Nanesite na lice i vrat svakodnevno nakon čišćenja i prije nanošenja drugih kozmetičkih proizvoda. Može se koristiti za sveobuhvatni tretman lica ili se može primijeniti na određena ciljana područja kao što je ispod oka ili oko usta. Svakodnevna uporaba kreme za sunčanje preporuča se kao dio zdrave terapije za njegu kože.

proizvodi u istoj kategoriji