Skinfinity Decollete serum za njegu vrata i dekoltea 150ml

Skinfinity Decollete serum za njegu dekoltea pomaže koži očuvati barijernu funkciju i održati je hidratiziranom.

Njegujući serum Skinfinity Decollete predstavlja pravu revoluciju u pogledu tretiranja znakova starenja kože vrata i dekoltea, jer zahvaljujući djelovanju na sva 3 sloja kože potiče stvaranje funkcionalnih adipocita, istovremeno pomažući koži u zadržavanju prirodne vlage i stvaranju kolagenskih vlakana.

Štiti kožu od slobodnih radikala, potiče regeneraciju i revitalizaciju, a zahvaljujući djelovanju pustinjske biljke Myrothamnus, pomaže u održavanju debljine, čvrstoće, glatkoće i elastičnosti kože. Brzo se apsorbira u kožu, pružajući osjećaj ugode i blistav sjaj.

Više detalja

334,00 kn

Više informacija

Formula je obogaćena i moćnom aktivnom komponentom ekstremolita Gyceryl Glucoside, prirodnih molekula koji sprječavaju uništavanje staničnih membrana u slučajevima iznimne suhoće, a djeluju i na revitalizaciju zrelih stanica, poboljšavajući glatkoću i elastičnost kože. Ovaj je sastojak, nakon intenzivnih istraživanja, pokazao iznimnu moć u zaštiti stanica od štete nastale dehidracijom, što uvelike doprinosi očuvanju prirodnog kolagena i zdravih staničnih membrana.

Da je riječ o iznimno moćnom sastojku, dokazuje i činjenica da dokazano potiče faktore rasta, povećava glatkoću, ali i debljinu kože te direktno utječe na obnovu i prirodnu regeneraciju stanica. Epidermalna regeneracija s dugoročnim učincima Kako bi delikatnu kožu dekoltea i vrata dodatno nahranio lipidima, Skinfinity Decollete serum sadrži poseban oblik karite maslaca, koji osim što stvara baršunasti osjećaj, pruža i trenutni učinak vlaženja i omekšavanja kože. Istovremeno, proantocijanidi snažnih antioksidativnih svojstava ubrzavaju zacjeljivanje kože, stvaraju zaštitni sloj i fizičku barijeru, dok taspin stimulira migraciju fibroblasta, stvarajući dugoročni efekt pomlađene i omekšane kože.


Za potpunu revitalizaciju dekoltea i vrata, proizvodu je dodan i ekstrakt zmajeve krvi, biljke koja stimulira detox stanica, ali i ponovno stvaranje kolagena, utječući direktno na prerano starenje kože. Imajući na umu opsežna istraživanja i razvoj koji iza ovog proizvoda stoje, usuđujemo se zaključiti kako je riječ o pravoj revoluciji kad je u pitanju znakova starenja kod kuće.

proizvodi u istoj kategoriji