Natural Wealth Double C serum sprječava stvaranje bora 30ml

Double C serum sadrži visoko stabilizirani, patentirani vitamin C, prilagođen direktnoj primjeni na kožu lica, koji svojim antioksidativnim djelovanjem štiti kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala, sprječavajući prijevremeno starenje kože.

Svakodnevna primjena Double C seruma smanjuje izražajnost bora, a kožu čini vidljivo čvršćom i blistavijom.
  • sadrži visokostabilizirani, patentirani vitamin C
  • sprječava stvaranje bora
  • smanjuje pigmentaciju kože
  • štiti od fotostarenja
Double C serum je lagane teksture, lako se nanosi i brzo upija, kožu vlaži i njeguje te joj daje mladenački i osvježeni izgled.

Više detalja

18,16 €

Više informacija

Mlađi izgled kože Vitamin C u Double C™ serumu potiče sintezu kolagena u koži te dovodi do značajnog smanjenja izraženosti bora. Smanjena pigmentacija kože Vitamin C u Double C serumu ciljano djeluje na ključne korake u sintezi melanina kao i na postojeći melanin i time sprječava nastanak pigmentacija te posvjetljuje postojeće hiperpigmentacije već nakon 7 dana. Zaštita od fotostarenja i štetnih utjecaja iz okoliša Vitamin C u Double C™ serumu štiti površinske, ali i dublje slojeve kože od štetnih utjecaja slobodnih radikala koje generiraju sunčevo zračenje, duhanski dim te različiti ispušni plinovi u okolišu, a koji oštećujući DNA i kolagen dovode do ubrzanog starenja kože.

Sastav: visoko stabilni oblik vitamina C, provitamin B5, vitamin E, prirodni biljni ekstrakti i ulja s njegujućim svojstvima, hijaluronska kiselina, hidrolizirani kolagen.

Primjena:
Serum se nanosi direktno na kožu lica i vrata ujutro i navečer prije primjene dnevne ili noćne kreme. Prije svake upotrebe potrebno je protresti bočicu.

Sadržaj: 30 ml.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: