Neostrata Skin Active Retinol+NAG Complex

Formula sinergistički djeluje na izgradnju potpornih struktura kože koje učvršćuju kožu, smanjuje vidljivost staračkih pjega i djelotvorno ublažava sitne linije i bore djelovanjem iznutra prema van.

Ovaj snažan kompleks osigurava koži 0,5%-tni čisti, stabilizirani retinol i patentirani Neoglukozamine (NAG) kojim se upotpunjuje i pojačava djelovanje retinola na čvrstoću i volumen kože. Neoglukozamin, koji klinički dokazano djeluje s retinolom, pomaže u izgradnji prirodnog kolagena i ostalih potpornih struktura kože, zaglađuje i učvršćuje kožu te smanjuje vidljivost sitnih linija i bora.

Ograničite izlaganje suncu i koristite proizvode za zaštitu od sunca za vrijeme upotrebe Retinol + NAG Complexa.

Više detalja

488,93 kn

Više informacija

Svježina i djelotvornost proizvoda održava se trostrukim stabilizirajućim kompleksom i posebno dizajniranom pumpicom bez pristupa zraka. Retinol u mikrokapsulama s postupnim oslobađanjem povećava stabilnost i podnošljivost ove moćne formule.

Način primjene:
Jednom ili dvaput tjedno navečer nanesite manju količinu na čistu kožu. Postupno povećajte učestalost primjene na svaki drugi dan ili svaki dan, ovisno o podnošljivosti. Može se nanijeti prije neutralne hidratantne kreme.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji