Skinage Collagen Advanced 5000 2+1 GRATIS

Akcijsko pakiranje 2 + 1 GRATIS!
Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Skinage collagen advanced sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena za koji je klinički dokazano da kroz osam tjedana uzimanja smanjuje pojavu bora i pozitivno utječe na zategnutost kože.

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Sadrži 3 x 500 ml. Uzeti 50 ml jednom na dan.

Više detalja


300,00 kn

Više informacija

Kolagen 5000 mg, Vitamin C 100 mg, hijaluronska kiselina 100 mg, resveratrol 20 mg.
Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u našem tijelu i glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva. Kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu, a osnovna karakteristika njegovih vlakana je fleksibilnost. Također je bitan za vezanje vode u tkivima.

Ljudski organizam sam sintetizira kolagen koji je uvijek potreban zbog rasta i zamjene istrošenih tkiva, zacjeljivanja i obnove ozlijeđenog tkiva. Starenjem tijelo postepeno gubi kapacitet obnove pa se tako u mladosti gubitak kolagena brzo nadomjesti, ali s godinama je gubitak sve veći te se računa da nakon 25. godine tijelo gubi 1,5% kolagena godišnje. Gubitak kolagena utječe na cijelo tijelo, a posebno na kožu i kosu – pojavljuju se bore, koža postaje suha, a kosa krhka i bez sjaja.

Path: > > > > Skinage Collagen Advanced 5000 2+1 GRATIS

10 sličnih proizvoda u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: