Vichy NEOVADIOL NIGHT obnavljajuća noćna njega

Ispunite ponovno Vašu kožu mladošću za gušću kožu, definirane konture lica, blistavost i osjećaj hlađenja nakon nanošenja. 

Za žene koje se bore protiv utjecaja menopauze na kožu i noćnih tegoba povezanih s kožom: gubitka gustoće, volumena, svježine i blistavosti te osjećaja zagrijavanja.

Néovadiol napredna obnavljajuća noćna njega je emulzirani gel koji pri nanošenju daje osjećaj svježine zahvaljujući česticama Aquakeep - mikrosferama mrežastih poliakrilata, polimerima koji mogu apsorbirati  veliku količinu vode koja se oslobađa u dodiru s kožom i sastojku Aristoflex, sredstvu za želiranje s "quick break" učinkom. Pri nanošenju tekstura je meka i hranjiva zahvaljujući ulju marelice te nježno obavija kožu.  Perlit i Airlicium apsorbiraju vlagu i znoj, a koža je matirana i svježa.

Jednoliko nanijeti njegu svaku večer na čistu kožu lica.

Više detalja

249.90 kn

Više informacija

Bilo je potrebno 14 godina istraživanja i 13 patenata da Laboratoriji Vichy postignu konačnu formulu koja djeluje na znakove na koži u menopauzi. Nadahnuti povoljnim učinkom hormona na mladolikost kože odabrali su kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da djeluje na markere mladolikosti pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa u svakom pogledu. Zahvaljujući dosad neviđenom Nadomjesnom kompleksu* koži je vraćena gustoća, osjećaj ugode, svježina, ten je zdravijeg sjaja i ujednačenij, a konture lica preoblikovane.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: