Eucerin ELASTICITY+FILLER noćna njega, 50ml

Bogata noćna krema za zrelu kožu. Jača strukturu kože poboljšavajući njezinu elastičnost i ispunjujući duboke bore. Eucerin ELASTICITY+FILLER noćna njega jača kožu poboljšavajući elastičnost i ispunjavajući bore.

Jedinstvena i inovativna formula donosi brojne anti-age pogodnosti. Arktin (aktivator koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože) se kombinira sa silimarinom (moćnim antioksidansom koji kolagen i elastin štiti od propadanja i poboljšava cirkulaciju kože na staničnoj razini).

Formula sadrži i visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu za vidljivu ispunu bora. Koža je čvrsta i glatka na dodir te izgleda svježe i sjajno.

Više detalja

230,50 kn

Više informacija

Eucerin ELASTICITY+FILLER noćna njega također sadrži arganovo ulje. Bogato lipidima, ono podupire obnovu i zaglađuje površinu kože preko noći.

Koristite ovaj proizvod ako tražite noćnu kremu za poboljšavanje elastičnosti i ispunjavanje dubokih bora.

Arktin (aktivator koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože) je kombiniran sa silimarinom (moćnim antioksidansom koji kolagen i elastin štiti od propadanja te poboljšava cirkulaciju na staničnoj razini kože). Formula sadrži i hijaluronsku kiselinu za vidljivu ispunu bora te arganovo ulje koje hrani kožu i podupire regeneraciju preko noći.

Upute za upotrebu: Nanesite navečer na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte. Nježno umasirajte u kožu. Izbjegavajte kontakt s očima.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji