Eucerin DermoDENSIFYER dnevna krema, 50ml

Dnevna krema koja vraća strukturu i sadrži SPF 15 i UVA zaštitu za osjetljivu kožu koja stari.

Aktivna dnevna krema s arktinom i peptidima štitarke koja jača vašu kožu za povećanu gustoću, elastičnost i sjaj (istraživanja in vitro).
Eucerin DermoDENSIFYER dnevna krema sadrži prirodno dobivene sastojke arktin i peptide štitarke koji ponovno uspostavljaju i ubrzavaju proizvodnju kolagena. Na taj način, tanka i krhka kolagena vlakna ponovno čine jaku, gušću strukturu. Nadalje, veza između epiderme i derme postaje čvršća kako bi se poboljšala mikrocirkulacija, što povećava sjaj kože. Poseban faktor SPF 15  i zaštita od UVA zračenja sprječava daljnje starenje kože izazvano UV zračenjem i nastajanje tamnih mrlja Za sve tipove kože.

Nanesite proizvod na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte (prsa). Nježnim potezima prema gore umasirajte proizvod. Pričekajte pet do deset minuta prije nanošenja šminke.

Više detalja

207,20 kn

Više informacija

Eucerin DermoDENSIFYER njega osmišljena je kako bi djelovala na učinke smanjene aktivnosti hormona na kožu koja stari. Pomoću spoja visoke koncentracije arktina, koji potiče popravljanje slabe kože koja stari i peptida štitarke, koji ubrzavaju obnavljanje stanica, koža postiže novu elastičnost i gustoću.*

Ako gubitak gustoće i sjaja predstavlja vaš glavni razlog za brigu zbog starenja kože, Eucerin DermoDENSIFYER poboljšava gustoću kože i mikrocirkulaciju kako bi se postigao općenito bolji ten kroz redovitu kombiniranu uporabu.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: