Arteroprotect Forte kapsule

Samo jedna kapsula proizvoda ARTEROprotect Forte na dan osigurava 10 mg Monakolina K koji dokazano regulira koncentraciju LDL i ukupnog kolesterola. Europska agencija za sigurnost hrane odobrila je Monakolin K (prirodni statin) kao sastojak koji može pomoći u održavanju normalne razine LDL kolesterola.

Vitamin K2 – MK7 iz preparata ARTEROprotect FORTE regulira elastičnost krvnih žila. Sve veći broj studija, pa između ostalih i velika Roterdamska studija koja je trajala punih 10 godina, pokazuju da upotrebom vitamina K2-MK7 možemo utjecati na kalcifikaciju. Upotreba vitamina K2-MK7 može pomoći kod održavanja elastičnosti krvnih žila i na taj način dodatno smanjiti rizik za nastanak srčanog i moždanog udara.

Više detalja

97,70 kn

Više informacija

Način upotrebe: Proizvod ARTEROprotect Forte uzima se u dozi od 1 kapsule dnevno. Namjenjen je pacijentima koji žele regulirati razinu ukupnog i lošeg (LDL) kolesterola i time smanjiti rizik od ateroskleroze. Dodatno proizvod ARTEROprotect® Forte doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih žila i održavanje njihove elastičnosti.

Napomene: Nije namjenjeno trudnicama, dojiljama, osobama sa oboljenjima jetre, bubrega, mišića, osobama sa preosetljivošću na statine, nelječenim hipotireoidizmom ili povišenim razinama transaminaza. Osobe koje su na terapiji statinima, varfarinom, hemofiličari i osobe koje čekaju na operaciju ne bi trebali uzimati ovaj proizvod.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: