Vitanet Rizonet doprinosi održavanju normalne razine kolesterola

Vitanet Rizonet kapsule doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

Monakolin K iz crvene riže doprinosi održvanju normalne razine kolesterola u krvi (koristan učinak postiže se dnevnim unosom 10 mg moakolina K iz pripravaka fermentirane crvene riže).

Uputa za upotrebu:
Preporučuje se uzimanje dvije kapsule dnevno nakon zadnjeg obroka.
Upozorenja:
Ne koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja. Ne koristiti ukoliko koristite lijekove za snižavanje masnoća, antilipidemicima.
Neto količina:
60 kapsula.

Više detalja

79.70 kn

Više informacija

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 kapsule): Monakolin K iz crvene fermentirane riže (Monascus purpureus) 10 mg.

Imate problema s kolesterolom i trigliceridima? Vitanet Rizonet je dodatak prehrani koji sadrži ekstrakte fermentirane riže uz pomoć kvasaca Monascus purpureus, poznat i kao „crvena riža“. Crvena riža tradicionalno se već stoljećima koristi u Kini i diljem Azije i kao hrana i kao biljni lijek.
Učinak i djelotvornost crvene riže kao dodatka prehrani pripisuje se prirodnim inhibitorima hidroksimetilglutaril-CoA reduktaze (enzim koji kontrolira sintezu kolesterola u jetri), odnosno spojevima poznatim pod nazivom monakolini, što rezultira smanjenom sintezom kolesterola u krvi. Ova supstanca ključna je za djelotvornost crvene riže u smislu smanjenja ukupnog kolesterola, „lošeg“ LDL kolesterola i triglicerida u krvi.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: