Vitanet Rizonet doprinosi održavanju normalne razine kolesterola 60 kapsula

Vitanet Rizonet kapsule doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Monakolin K iz crvene riže doprinosi održvanju normalne razine kolesterola u krvi (koristan učinak postiže se dnevnim unosom 10 mg moakolina K iz pripravaka fermentirane crvene riže).

Uputa za upotrebu: Preporučuje se uzimanje dvije kapsule dnevno nakon zadnjeg obroka.

Upozorenja: Ne koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja. Ne koristiti ukoliko koristite lijekove za snižavanje masnoća, antilipidemicima.

Neto količina: 60 kapsula.

Više detalja

11,10 €

J.M. 1 kom. = 0,18 €

Više informacija

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 kapsule): Monakolin K iz crvene fermentirane riže (Monascus purpureus) 10 mg.

Imate problema s kolesterolom i trigliceridima? Vitanet Rizonet je dodatak prehrani koji sadrži ekstrakte fermentirane riže uz pomoć kvasaca Monascus purpureus, poznat i kao „crvena riža“. Crvena riža tradicionalno se već stoljećima koristi u Kini i diljem Azije i kao hrana i kao biljni lijek.

Učinak i djelotvornost crvene riže kao dodatka prehrani pripisuje se prirodnim inhibitorima hidroksimetilglutaril-CoA reduktaze (enzim koji kontrolira sintezu kolesterola u jetri), odnosno spojevima poznatim pod nazivom monakolini, što rezultira smanjenom sintezom kolesterola u krvi. Ova supstanca ključna je za djelotvornost crvene riže u smislu smanjenja ukupnog kolesterola, „lošeg“ LDL kolesterola i triglicerida u krvi.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: