Snižena cijena! Hamapharm CardioMix kapsule za zdravlje srca i krvnih žila

Hamapharm CardioMix kapsule za zdravlje srca i krvnih žila

CardioMix je nova formulacija proizvoda za održavanje zdravlja srca i krvnih žila. Namijenjen je osobama srednje i starije životne dobi kod potrebe:
  • smanjenja razine kolesterola u krvi
  • regulacije dislipidemija
  • prevencije kardiovaskularnih komplikacija
  • smanjenja rizika kardiovaskularnih oboljenja
CardioMix je proizvod koji sadrži 4 sastojka važna za održavanje zdravlja srca i krvnih žila: Monakolin K (10 mg), Vitamin B1 (1,1 mg), Vitamin C (40 mg), Vitamin E (12 mg).

Više detalja

101,15 kn

-15%

119,00 kn

Više informacija

Preporučuje se uzimanje 1 kapsule na dan nakon zadnjeg obroka s pola čaše tekućine. Sadržaj 30 kapsula.

Napomena: Ne koristiti u trudnoći, dojenju i kombinaciji s drugim hipolipemicima (statinima i fibratima).


Monakolin K (10 mg) iz suhog ekstrakta fermentirane crvene riže doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Monakolini su prirodni sastojci koji inhibiraju enzim odgovoran za sintezu kolesterola u jetri te na taj način sudjeluju u održavanju normalne razine kolesterola.
Vitamin B1 (1,1 mg*) doprinosi normalnoj funkciji srca.Sudjeluje u prijenosu živčanih impulsa važnih za normalan rad organa, srca i krvožilnog sustava.
Vitamin C (40 mg) doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila te smanjenju umora i iscrpljenosti. Kolagen je bjelančevina koja izgrađuje vezivna tkiva i krvne žile te održava njihovu čvrstoću i elastičnost.
Vitamin E (12 mg*) doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Poznat je po narodnom nazivu 'vitamin mladosti' zbog svoje zaštitne uloge za stanice u organizmu.
*Preporučeni dnevni unos

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: