Snižena cijena! HUG Green Coffee L-Carnitine kapsule 60x600mg

HUG Green Coffee i L-Carnitine kapsule 60x600mg

Standardizirani ekstrakt sjemenke zelene kave s minimalno 50% ukupne klorogenične kiseline u sinergiji sa L-Carnitinom, uz redovitu tjelesnu aktivnost i odgovarajuću prehranu mogu osigurati vidljive rezultate u oblikovanju tijela.

Green Coffee i L-Carnitine proizvod sadrži visoku koncentraciju klorogenične kiseline – 50% iz neprženih zrna zelene kave. Klorogenična kiselina je ključni sastojak u ekstraktu zelene kave.

Niža razina glukoze u krvi dovodi do potrošnje energije iz masnih zaliha – odnosno potiče tijelo da kao poželjan izvor energije koristi svoje pohranjene masnoće.

Više detalja

18,40 €

-20%

23,00 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 23,00 €

J.M. 1 kom. = 0,31 €

Više informacija

L–karnitin je tvar koja nastaje iz esencijalnih aminokiselina lizina i metionina posredstvom vitamina C, B6, niacina i željeza. L-karnitin je prirodna tvar, tzv. nosač masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Ako nema dovoljno karnitina, masti se ne iskorištavaju za stvaranje energije nego se pojačano talože u mišićima i masnom tkivu. L-karnitin osigurava još intenzivnije djelovanje tijekom tjelovježbe.

Green Coffee i L-Carnitine se preporuča aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine.

Uputa za upotrebu:

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule dnevno, najbolje 30 minuta prije obroka.

Napomene:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

Upozorenja:
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje djeci, trudnicama i dojiljama. Sadrži kofein.

Sastojci:

suhi ekstrakt sjemenke zelene kave (Coffea arabica), L-karnitin-L-tartarat, zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza (kapsula), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Sastojci:
U 2 kapsule (dnevna doza):
Suhi standardizirani ekstrakt sjemenke zelene kave (Coffea arabica) s najmanje 50% ukupne klorogenične kiseline
700 mg
L-karnitin-L-tartrat
300 mg

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: