Avene Intenzivni odstranjivač šminke s očiju 125ml

Dvofazna formula (kombinacija umirujuće Avène termalne izvorske vode i ulja) odstranjuje postojanu vodootpornu šminku i jača trepavice.

Intenzivni odstranjivač šminke s očiju savršeno je prilagođen ženama s osjetljivim očima i / ili korisnicima kontaktnih leća, a koji ipak su obožavatelji postojanih i vodootpornih make-up proizvoda.

Intezivni odstranjivač šminke s očiju namijenjen je za uklanjanje postojane i vodootporne šminke s očiju. Za osobe s osjetljivim očima i  za one koji nose kontaktne leće. Bez parfema.

Više detalja

18,04 € (135,92 kn)

J.M. 1 l = 144,32 € (1.087,38 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Učinkovitost bifazne formule Formula bez agresivnih sredstava za odstranjivanje šminke, učinkovito čisti i bez trljanja odstranjuje postojanu i vodootpornu šimnku s područja oko očiju.

NJEŽNOST AVÈNE TERMALNE IZVORSKE VODE Avène termalna izvorska voda, sadržana u vodenoj fazi, djeluje umirujuće i antiiritirajuće, dok emolijens u uljnoj fazi učinkovito odstranjuje make-up-a uz istodobno jačanje trepavica. Ova bifazna formula, nemasne teksture i izotonične koncentracije također pruža nježnu njegu osjetljivih očiju.

Prije uporabe, proizvod dobro protresite. Nanesite koristeći pamučnu blazinicu. Nije potrebno ispirati.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: