Encian Afrička šljiva 20 kapsula

Koristi se u liječenju benigne hiperplazije prostate, stanja koje se javlja kod muškaraca starijih od 50 godina kao posljedica hormonskih promjena pri čemu se prostata povećava te pritišće na mokraćnu cijev što remeti normalno mokrenje i protok urina i izaziva potrebu za čestim mokrenjem.

Najznačajniji sastojci u kori afričke šljive su steroli tzv. fitosteroli koji imaju protuupalno djelovanje  i doprinose boljoj funkciji i smanjenju prostate što olakšava probleme s mokrenjem.

Redovitom upotrebom ekstrakta afričke šljive mogu se ublažiti simptomi  učestalog mokrenja i nepotpunog pražnjenja mjehura što doprinosi boljoj kvaliteti života muškaraca srednje i starije životne dobi.

Više detalja

60,80 kn

Više informacija

Afrička šljiva (Pygeu africanum) je drvo koje raste u području Kameruna, Madagaskara, Gvineje i Kenije. U medicinske svrhe koristi se njezina kora od koje se proizvode standardizirani ekstrakti.

Sastojci: suhi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum), maltodekstrin, želatinske kapsule, tvari protiv zgrudnjavanja: talk i magnezijeve soli masnih kiselina, bojilo: titanov dioksid.

Upute za upotrebu: Popiti jednu kapsulu dnevno, uz jelo.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula): 

suhi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum)

standardiziran na min. 2,5% ukupnih sterola

280 mg

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji