Likoprost MF kapsule pridonose zdravlju prostate

Sadrži fitosterole iz ekstrakta korijena koprive koji smanjuju otok prostate, a tanini vežu bjelančevine i sprječavaju upalu. Obogaćen je blagotvornim djelovanjem likopena iz rajčice i peršinom koji olakšavaju izmokravanje.

Više detalja

13,91 €

J.M. 1 kom. = 0,40 €

Više informacija

Likoprost MF u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.
  • Korijen koprive Problemi s povećanjem prostate uspješno se mogu ublažiti primjenom pripravaka od različitih biljnih vrsta među kojima značajno mjesto zauzima kopriva.
  • Likopen iz rajčice Plodovi rajčice sadrže visok udjel karotenoida, biljnih pigmenata od kojih i potječe karakteristična crvena boja, a među kojima je likopen jedan od najznačajnijih.
  • Liofilizirani peršin Miristicin i apiol, dvije aktivne komponente koje su prisutne u liofiliziranom peršinu povećavaju protok mokraće, te pomaže pri uklanjanju infekcija mokraćnog kanala.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: