Olilab Aktivderm + PSO šampon 150ml

Ako Vaša kosa ispada, imate prhut, crvenilo ili nadraženo vlasište, rješenje je OLILAB Aktivderm + PSO šampon.

  • Inovativna formula za zdrav izgled vaše kose
  • Za vlasište kod težih oblika prhuti
  • Brzo može smiriti jake simptome crvenila i nadraženosti
  • Može zaustaviti ispadanje kose i poticati njezin rast.

Uporabom OLILAB Aktivderm + PSO šampona vaša kosa će biti čista, a vaše vlasište zdravo. Šampon ima prirodno svijetlo smeđu boju, veliku sposobnost pjenjenja, gustoću i čistoću.

OLILAB Aktivderm + PSO šampon ne sadrži parabene, sintetske mirise i bojila.

Više detalja

139,00 kn

Više informacija

  • Odstranjuje prhut: Može smanjiti pojavu bijelih ili sivih ljuskica na vlasištu i kosi. Pojačano ljuskanje, nadraženost po cijelom vlasištu i peckanje, znak su jake upale vlasišta.
  • Smanjuje crvenilo: Crvenilo se javlja kao posljedica određenog podražaja na vlasištu ili kao reakcija na upalu. Tretiranje osjetljive i problematične kože vlasišta zahtjeva siguran pristup njege. U suprotnom nastaje: iritacija, alergijska reakcija na proizvod ili infekcija.
  • Smiruje nadraženost: Prhut i crvenilo već prisutni na vlasištu, u većini slučajeva dovode do nadraženosti. Prekomjeran rast gljivica može uzrokovati učestalu nadraženost i oštećenje vlasišta (zbog češanja), pa se vrlo često događa da takve rane sporo zacjeljuju, a proizvod peče nakon nanošenja.
  • Smanjuje ispadanje i stimulira rast kose: Ispadanje i rast kose je normalan proces. Jedan od razloga ispadanja kose na vlasištu može biti infekcija vlasišta. Kod različitih dobnih skupina događa se gubitak kose koji se kontinuiranom uporabom šampona može smanjiti. Preduvjet za rast nove kose su zdravo vlasište i folikul korijena.


Primjena šampona: Nanesite šampon na mokru kosu i kožu vlasišta i nježno umasirajte. Ostavite šampon na vlasištu da djeluje 3-5 minuta te temeljito isperite. Postupak je moguće ponoviti još jedanput, a kod pojačanog prhutanja može se koristiti svakodnevno (4-5 puta tjedno). Kasnije, u fazi održavanja koristiti 2-3 puta tjedno ili prema potrebi. Aktivderm + PSO šampon nema ograničavajuće vrijeme uporabe.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: