Biorela ORS vrećice, 7+7 kom.

Biorela ORS je hrana za posebne medicinske potrebe namijenjena dijetalnoj prehrani bolesnika s gubitkom elektrolita i vode kod proljeva te za rehidraciju, nadoknadu elektrolita i obnovu crijevne mikroflore.

Biorela sadrži više od 2×1010 živih kultura mikroorganizama u trenutku proizvodnje (L. acidophilus NCFM®, L. paracasei Lpc-37, B. lactis Bi-07, B. lactis Bl-04, B. bifidum Bb-02)
+
Oralna rehidracijska sol (ORS)
dekstroza, natrijev klorid, trinatrijev citrat, kalijev klorid, cinkov glukonat.

Kombinacija Biorele i oralne rehidracijske soli ima sinergijsko djelovanje.

Više detalja

64.70 kn

Više informacija

Biorela sadrži HOWARU restore kombinaciju lactobacila i bifidobakterija koja regulira i obnavlja crijevnu mikrofloru*, a uravnotežena kombinacija elektrolita u oralnoj rehidracijskoj soli nadoknađuje gubitak elektrolita i vode kod proljeva.

Biorela:
Za obnovu crijevne mikroflore sadržaj jedne vrećice umiješati u hladno piće (voda, sok, mlijeko) i popiti. Ne miješati s vrućim sastojcima.
Kod istovremene primjene antibiotika proizvod uzeti najmanje 3 sata nakon uzimanja antibiotika.

Oralna rehidracijska sol: Sadržaj vrećice otopiti u 200 ml prokuhane i na sobnu temperaturu ohlađene vode. Nakon što je oralna rehidracijska otopina pripremljena, treba biti upotrijebljena u roku od 6 sati ako se čuva u hladnjaku ili u roku od 3 sata ako se čuva na sobnoj temperaturi. Više na stranicama Biorela.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: