Terra Nova Probavni enzimi s mikroflorom 100 kapsula

Probavni enzimi s mikroflorom za optimalnu probavu. Protiv podrigivanja, grčeva, vjetra, nadutosti. Podržava pravilnu crijevnu mikrobiotu.

Kombinacija probavnih enzima i probiotičkih sojeva zajedno s fruktooligosaharidima prebiotskih vlakana doprinosi boljoj probavi, boljoj peristaltici crijeva, ubrzanoj probavi, otklanjanju simptoma živčanog crijeva, očuvanju zdravlja žučnog mjehura i gušterače.

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu sa ili na početku malog obroka ili 1 do 2 kapsule sa ili na početku većeg obroka.

Količina: 100 kapsula.

Više detalja

54,76 € (412,59 kn)

J.M. 1 kom. = 0,55 € (4,14 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

  • Lactobacillus acidophilus (Rosell 52) Klinički je dokazano da kombinacija probiotičkih bakterija Lactobacillus rhamnosus (Rosell 11) i Lactobacillus acidophilus (Rosell52) sprječava proljev prilikom antibiotske terapije (AAD), koristi osobama s netolerancijom na laktozu, pomaže kod proljeva i smanjuje zatvor. In vitro studije pokazuju da, također, podržava i imunološki sustav.
  • Lactobaciluscasei (Rosell 215) smatra se jednom od najistraženijih probiotičkih bakterija širokog spektra djelovanja: sprječava nastanak proljeva prilikom konzumiranja antibiotika, smanjuje rizik od razvoja alergija i astme kod djece, sprječava naseljavanje patogenih bakterija i crijevne sluznice i crijevnog trakta.
  • BifidobacterIm lactis (BB-12) jedan je od najistraženijih i najsigurnijih probiotičkih sojeva na svijetu. Dokazano je da smanjuje rizik od želučanih tegoba, jača imunološki sustav i podržava rad želuca.
  • Komorač djeluje kao karminativ, smanjuje grčeve i ima protuupalna svojstva. Njegova eterična ulja potiču lučenje probavnih sokova i enzima.
  • Korijen običnog čička sadrži čak 50% inulina, važnih vlakana, koje mogu utjecati na crijevnu mikrobiotu.
  • Fruktooligosaharidi (FOS) potiču rast i djelovanje korisnih bakterija te reguliraju izlučivanje stolice i sastav crijevne mikrobiote.
  • Artičoka djeluje na izlučivanje žuči i pomaže u probavi masti. Kardamom se u tradicionalnoj medicini Dalekog istoka koristi za ublažavanje probavne smetnje i smanjenje nadutosti, te se preporučuje i za reguliranje probave.
  • Arabinogalaktan ariša i stabilizirane rižine mekinje, sadrže vlakna koja su ključna za uravnotežavanje crijevne mikrobiote.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: