Novo Esi sok Aloe Vera i ploda biljke noni 1+1 Gratis

Esi sok Aloe Vera i ploda biljke noni 1+1 GRATIS

PROMO PAKIRANJE 1 +1 Gratis = 2 litre!

Sok od aloe gela i ploda biljke noni je dodatak prehrani. Obogaćuje prehranu vrijednim sastojcima iz aloje i noni ploda.


Doprinosi pročišćenju organizma na prirodan način, regulira kiselost želučanog soka, blagotvorno djeluje na probavne procese, obogaćuje prehranu hranjivim sastojcima te potiče metabolizam i aktivnost organa: jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog trakta i kože - sok od aloe gela (iz lista barbadenškog aloja).

Više detalja

148,00 kn

Više informacija

Obogaćuje prehranu vitaminima, mineralima i enzimima, doprinosi jačanju obrambenog sustava organizma, ima učinak na povećanje koncentracije i mentalne aktivnosti, regulira razinu tjelesne energije - sok ploda biljke noni (Morinda citrifolia).

Poboljšava okus aloje i nonija: livadni med, koncentrirani sok plodova borovnice.


Način primjene: Djeca starija od 12 godina i odrasli: uzimati 25 – 75 ml sirupa na dan (1 – 3 puta na dan po 1 mjericu priloženu na zatvaraču).

Sok se može uzimati čist, a još bolje kao napitak, razblažen u vodi, voćnom soku ili čaju u omjeru 1:5. Nakon otvaranja boce čuvati u hladnjaku, a sadržaj utrošiti u roku od mjesec dana.

Količina:
1000 ml u boci s priloženom mjericom za doziranje + 1000 ml GRATIS.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: