Esi sok od aloe gela i ploda biljke noni 1l

Sok od aloe gela i ploda biljke noni je dodatak prehrani. Obogaćuje prehranu vrijednim sastojcima iz aloje i noni ploda.

Doprinosi pročišćenju organizma na prirodan način, regulira kiselost želučanog soka, blagotvorno djeluje na probavne procese, obogaćuje prehranu hranjivim sastojcima te potiče metabolizam i aktivnost organa: jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog trakta i kože - sok od aloe gela (iz lista barbadenškog aloja).

Obogaćuje prehranu vitaminima, mineralima i enzimima, doprinosi jačanju obrambenog sustava organizma, ima učinak na povećanje koncentracije i mentalne aktivnosti, regulira razinu tjelesne energije - sok ploda biljke noni (Morinda citrifolia).

Više detalja

148.00 kn

Više informacija

Poboljšava okus aloje i nonija: livadni med, koncentrirani sok plodova borovnice.

Način primjene: Djeca starija od 12 godina i odrasli: uzimati 25 – 75 ml sirupa na dan (1 – 3 puta na dan po 1 mjericu priloženu na zatvaraču).

Sok se može uzimati čist, a još bolje kao napitak, razblažen u vodi, voćnom soku ili čaju u omjeru 1:5. Nakon otvaranja boce čuvati u hladnjaku, a sadržaj utrošiti u roku od mjesec dana.

Količina:
1000 ml u boci s priloženom mjericom za doziranje.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: