Nutripharm IBS formula za liječenje simptoma iritabilnog crijeva

ZA LIJEČENJE SIMPTOMA POVEZANIH SA SINDROMOM IRITABILNOG CRIJEVA. Koristan za pravilnu funkciju crijeva. Koristan za smanjenje nadutosti. Pospješuje normalizaciju crijevne mikroflore.

Učinkovito smanjuje simptome IBS-a – konstipaciju, proljev, nadutost i vjetrove. Rezultati kliničkih istraživanja potvrđuju kako djelomično hidrolizirana guar guma smanjuje abdominalnu bol i simptome IBS-a s predominantnom konstipacijom i predominantnim proljevom.

Više detalja

12,90 €

J.M. 1 kom. = 1,29 €

Više informacija

Tekućina ugodnog okusa kruške može se koristiti samostalno ili pomiješana s napitcima ili hranom. Uzima se jedna vrećica dnevno, a po potrebi se doza može povećati na dvije vrećice dnevno.

Preporučeno trajanje liječenja je četiri tjedna, no pozitivan učinak liječenja zadržava se i do više mjeseci nakon terapije.

Nutripharm® IBS FORMULA sadrži djelomično hidroliziranu guar gumu i simetikon koji sinergistički djeluju u liječenju simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva. Guar guma apsorbira velike količine vode u lumen crijeva, povećavajući masu i volumen stolice.

Istovremeno, zahvaljujući svojoj sposobnosti da apsorbiraju i neutraliziraju egzogene i endogene toksine, vlakna također koriste u smanjenju težine i učestalosti proljevastih stolica. Guar guma regulira funkciju crijeva, podmazuje i povećava količinu vode u stolici te olakšava formiranje stolice.

Osim toga, veže štetne tvari, poput suviška žučnih kiselina, pospješujući njihovu eliminaciju. Simetikon ima snažan učinak surfaktanta koji prevenira vjetrove i prekomjerne plinove u probavnom sustavu. Također, simetikon uklanja pjenu koja se tipično stvara u dispeptičnom želucu.

Sadržaj: 10 vrećica s tekućinom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: