Aloalaks tekući biljni pripravak, 100ml

Aloalaks je tekući biljni pripravak od smokve, šljive, liofiliziranog kivija s dodatkom zelenog dijela lista aloje vere koji sadrži antrakinonske glikozide, spojeve koji postaju aktivni u debelom crijevu povećavajući peristaltiku i pokretljivost crijeva.

Aloja vera je biljka koja se koristi za brzu pomoć kod akutnih tegoba. Može se koristiti do maksimalno dva tjedna nakon čega može doći do pojave tolerancije (navikavanja crijeva) pa je potreban oprez tijekom primjene. Aloja vera u kombinaciji s osmotskim laksativima, poput suhih smokava, šljiva i kivija, osigurava trajniji učinak te se sporije razvija navikavanje. Proizvod se ne smije koristiti kod bolova u trbuhu, upalnih stanja (Crohnova bolest i ulcerozni kolitis) te u trudnoći i tijekom dojenja.

Aloalaks sadrži smokvu koja pomaže održavanju zdrave crijevne mikroflore i pridonosi održavanju normalne funkcije crijeva.

Više detalja

47,70 kn

Više informacija

UPUTE ZA UPOTREBU: Odrasli uzimaju 1-2 žličice dnevno, prije spavanja. Prije upotrebe promućkati.

NAPOMENA: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

UVJETI ČUVANJA: Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25°C. Nakon otvaranja proizvod čuvati u hladnjaku, ne duže od mjesec dana.

proizvodi u istoj kategoriji