Acidomax tablete za pomoć kod gastritisa i refluksa

Žgaravica; primjenjuje se kod gastritisa, boli u trbuhu i gastroezofagealnog refluksa.

ACIDOMax je medicinski proizvod namijenjen za prevenciju gastričnog aciditeta (prekomjernog stvaranja želučane kiseline) i povezanih oboljenja: gastritisa, boli u trbuhu, gastroezofagealnog refluksa.

Magnezijev hidroksid zbog svoje alkalne prirode, neutralizira višak stvorene kiseline u želucu, dok biljni ekstrakti sa smirujućim djelovanjem na želučanu sluznicu ublažavaju žarenje.

Više detalja

100,00 kn (13.27 €)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Acidomax stvara zaštitnu barijeru koja ograničava dodir želučane sluznice s kiselinom koja se fiziološki stvara u želucu, što u nekim slučajevima može izazvati iritaciju te prekomjerno stvaranje želučane kiseline dovodeći do boli i osjećaja žarenja u želucu.

Način uporabe:
Preporučena doza je 2-3 tablete dnevno koje se po potrebi uzimaju žvakanjem ili rastapanjem u ustima.

Posebne mjere opreza: Ne primjenjivati u slučaju preosjetljivosti ili alergije na djelatnu tvar ili neki drugi sastojak ovog proizvoda. Ne primjenjivati u trudnoći. Ne primjenjivati u djece miađe od 12 godina.

Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod se ne smije upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti.

Ne upotrebljavati ako je pakiranje oštećeno. Prekomjerno uzimanje proizvoda može imati laksativni učinak.

Sastav: Magnezijev hidroksid, Propolfenol® [ekstrakt propolisa], suhi ekstrakt smole Chios mastike, suhi ekstrakt gela iz lišća aloe, eterično ulje lista paprene metvice, karboksimetil celuloza, guma arabika, fruktoza, ksilitol, maltodekstrin, celuloza, magnezijev stearat biljnog porijekla.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: