TurboLax vrećice kod neredovite probave

TurboLax Plus je unaprijeđena formula TurboLaxa s lakitolom i TurboLax Complexom poboljšane topljivosti. Ovaj dodatak prehrani izvor je dijetalnih vlakana te zahvaljujući aktivnim sastojcima povećava učestalost stolice bez izazivanja grčeva.

Preporučuje se kod neredovite probave. Za postizanje mekše i učestalije stolice.

Djelovanje TurboLaxa Plus temelji se na 2 aktivna sastojka:

  • laktitol
  • TurboLax® Complex s magnezijem i inulinom

Više detalja

57,50 kn

Više informacija

TurboLax Plus vrećice s praškom za otapanje

Dvije (2) vrećice sadrže:

Količina

% PU**

Laktitol

10 g

 ***

TurboLax® Complex

       Inulin

3,342 g

***

       Magnezij

500 mg

 133

**preporučeni dnevni unos; ***preporučeni dnevni unos nije utvrđen

TURBOLAX PLUS – OSMOTSKO DJELOVANJE

Laktitol pridonosi normalnom radu crijeva povećanjem učestalosti stolice. Blagotvorni učinak postiže se konzumiranjem 10 g laktitola u jednoj dnevnoj dozi.Laktitol ima osmotsko djelovanje – navlačenjem vode u debelo crijevo stolica postaje mekša što ubrzava i olakšava probavu i doprinosi pražnjenju dotad blokiranog crijevnog sadržaja. TurboLax® Plus se koristi za postizanje učestalije i mekše stolice. Dostupan je u dva praktična oblika: vrećice s prahom i šumeće tablete.

Doziranje:

TURBOLAX PLUS VREĆICESadržaj dvije (2) vrećice staviti u čašu, dodati 2 dl vode i dobro promiješati dok se ne otopi. Popiti svježe pripremljeno, najbolje navečer.

SIGURNOST PRIMJENE: TurboLax Plus ima pouzdano, ali nježno djelovanje te ne uzrokuje grčeve.TurboLax Plus namijenjen je odraslim osobama. U slučaju kroničnog zatvora preporučuje se obratiti pažnju na prehrambene navike, tjelesnu aktivnost te uzimanje dovoljno tekućine. *u odnosu na prijašnju formulu s laktulozom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: