Melilax Pediatric za pomoć kod opstipacije Djeca 6 mikroklizmi

Inovativna linija klinički dokazanih medicinskih proizvoda koji se koriste u slučaju opstipacije (zatvora). Mikroklizme na osnovi meda i Promelaxina, patentiranog molekularnog kompleksa meda od nektara i mediljke, obogaćenog polisaharidnom frakcijom iz aloe i sljeza.

Medicinski proizvod klase IIb, ima dvostruko djelovanje:

  • Laksativno -uravnoteženo osmotsko djelovanje nanivou rekutuma bez iritacije
  • Zaštitno - stvaranje zaštitnog sloja na sluznici rektuma koji ublažava iritaciju i smetnje prisutne kod opstipacije

Više detalja

13,86 €

J.M. 1 kom. = 2,31 €

Više informacija

Indikacije: liječenje opstipacije (zatvora), čak i u prisutnosti intestinalne preosjetljivosti (kao u slučaju iritabilnog kolona), fisura i hemeroida.

Upozorenja:
Ne korititi kod preosjetljivost ili alergije na jedan ili više sastojaka.U slučaju dugotrajne opstipacije (zatvora), treba se obartiti liječniku kako bi se isključila ostala bolesna stanja. Mikroklizma je namijenjena za jednokratnu uporabu, stoga se ne smije ponovo koristiti čak i u slučaju davanja pola doze, kao kod dojenčadi.

NAČIN UPOTREBE:
Očekivano djelovanje Melilaxa je u kratkom roku od 20 minuta nakon primjeneStaviti nekoliko kapi proizvoda na perianalno područje i nježno umetnuti cjevčicu u rektum.

  • Dojenčad od 0 do 1 godine: pola mikroklizme od 5 g po potrebi
  • Djeca od 1 do 3 godine: jedna mikroklizma od 5 g po potrebi
  • Djeca od 3 do 12 godine: jedna mikroklizma od 5 g po potrebi

Pritisnite mikroklizmu do kraja, u smjeru mjeha; a na kraju primjene držite je još pritisnutom sve dok cjevčica potpuno ne izađe, kako bi izbjegli da se proizvod usisa nazad


PAKIRANJE:
6 mikroklizmi po 5 grama.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: