Novo Biorela Choco Multi Kids Adventski kalendar 20+4 GRATIS

Biorela Choco Multi Kids Adventski kalendar 20+4 GRATIS

Biorela Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju i rast djece te normalan kognitivni razvoj, kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Za vaše mališane smo pripremili posebno zimsko pakiranje s 4 prutića više! Pakiranje je u obliku adventskog kalendara kako bi svakodnevno uzimanje omiljene čokoladice bilo još praktičnije.

Biorela Choco Multi Kids jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Biorela Choco Multi Kids stoga je idealno rješenje za snažan imunitet djece te njihov pravilan rast i razvoj.

Više detalja

68,00 kn

Više informacija

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.


Kome je namijenjena Biorela® Choco Daily?
Biorela® Choco Daily je namijenjena djeci od navršene jedne godine i odraslima za svakodnevnu zaštitu otpornosti organizma te povećanje broja dobrih* bifidobakterija u probavnom sustavu.

Smiju li trudnice i dojilje uzimati Biorelu® Choco Daily?
Biorela® Choco Daily je pogodna i za trudnice i dojilje.

Path: > > > > Biorela Choco Multi Kids Adventski kalendar 20+4 GRATIS

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: